05 13

Phantom pain online review

Zo omschrijft de kritische Kojima de voorgaande Metal Gear Solid-games. Spectaculair, maar voorspelbaar. Na het zien van de eerste beelden van The Division realiseert hij zich dat het voor zijn grande finale anders moet. De ontwikkelaar wil dat je uit het karretje stapt en zelf op onderzoek uitgaat. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is een game die 'een miljoen verschillende spelers op een miljoen verschillende manieren' kunnen spelen. En daar is geen woord van gelogen.

De charme van The Phantom Pain is dat er zo ontzettend veel manieren zijn om vijandelijke kampen te infiltreren. De basis van elke missie is grotendeels hetzelfde: tref de nodige voorbereidingen, verken het gebied en voer je plan uit. Dat kan als van oudsher op secure wijze, waarbij je als een dief in de nacht langs patrouillerende vijanden sluipt. Om je je vervolgens minutenlang in een pleehokje te verstoppen, wachtend op het juiste moment om toe te slaan.

phantom pain online review Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - PlayStation 4 - IGN

review Phantom Metal 5: TrustedReviews The Pain | Solid Gear

Comments

 1. Qoparow

  And I can"t let it go, this phantom pain I"m feeling, and the hurt wont leave me alone, and I"m tired of sleeping with ghosts.

 2. Xenalegebum

  The game is a prequel to Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 3. Copisuven

  The game is a prequel to Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 4. Posafinewepes

  Splinter Cell:Blacklist was bangin". I actually liked it better than The Phantom Pain.

 5. Nifivudalaw

  For Sale MGS: Phantom Pain $120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>